OM OSS

ZENLI är ett svenskt sportmärke grundat 2019 för kvinnor av kvinnor med fokus på padel, tennis, gym och golf.


Med minimalistisk design skapar vi tidlösa plagg för den moderna och medvetna kvinnan som värdesätter komfort, kvalitet och stil, redo att bäras såväl på som utanför banan. Vår vision är att stilarna du köper ska bli dina nya favoritplagg under flera års tid och en naturlig och integrerad del av både din tränings- och vardagsgarderob. En hållbar investering för dig och miljön helt enkelt. Under vårt designarbete lägger vi stor vikt vid att stilarna ska vara lika snygga och funktionella att bära på en padel- eller tennisbana som till vardags en fin sommardag.

“On and Off Court på riktigt”


ZENLI grundades tidig vår 2019 av juristen Paula Lillo och socionomen Zenzi Brydolf spunnet utifrån deras passion för padel en sport de introducerades till av sina barn. Förenade i sin passion för sporten märkte Paula och Zenzi snabbt luckan inom utbudet av stilrena och snygga padelkläder för kvinnliga padelspelare redo att bäras på och utanför padelbanan. Kort därefter föddes idén till ZENLI en dag på väg hem från padelträningen; att skapa snygga och bekväma träningskläder för kvinnor av högsta kvalitet med alla nödvändiga funktioner, lika snygga att bäras på som utanför banan – ZENLI skulle bli On & Off Court på riktigt.


ZENLI designas i Sverige av grundarna själva och finner sin inspiration i den skandinaviska minimalismen vilken ger kollektionen dess tidlösa och harmoniska design. På ZENLI strävar vi efter att ta mode från snabbt till långsamt med vår hållbara design, kvalitativa premiumtyger samt med produktion i Portugal. Vi designar för kvinnor och har namngett alla våra stilar efter betydelsefulla kvinnor i våra liv. Vår vision är att skapa de mest bekväma och funktionella träningskläderna designade för att passa den kvinnliga kroppen för en "stilren, klädd och självsäker look on & off court". Vi vill att du ska känna dig lika bekväm, stolt och snygg som vi gör när vi bär ZENLI. Vi hoppas kunna inspirera dig som andra kvinnor har inspirerat oss.

Välkommen till vår värld på ZENLI!