OM PRODUKTERNA

På ZENLI designar vi stilrena, tidlösa och hållbara träningskläder för dam anpassade för den kvinnliga kroppen. Vi lägger stort fokus på design och materialval utan att kompromissa med bekvämlighet och alla nödvändiga funktioner inom padel, tennis och golf.

 

 

Padel, tennis och golf är sporter som kräver funktionella sportkläder med hög rörelsefrihet, andningsförmåga och alla nödvändiga funktioner och bekvämlighet.

 

 

I vårt sortiment hittar du snygga och hållbara padel- och tenniskläder för dam som är välsittande samt sköna att bära i tidlös/klassisk design. Våra tennis- och padelkläder är tillverkade av högsta kvalitet av italienska premiumtyger. Hållbarhet är viktigt för oss och därför satsar vi endast på padelkläder i miljövänliga OEKO-TEX-material som håller i många år.

 

ZENLI - ON & OFF COURT

ZENLIs tidlösa kläder passar lika bra på gymmet som på padel- eller tennisbanan. Kraftfulla sporter som tennis och padel kräver träningskläder som sitter bra, andas och transporterar bort fukt. Likaväl behöver tenniskläder för dam ha god rörelsefrihet och vara funktionella. 

 

Våra padel- och tenniskjolar är framtagna med smarta fickor och innershorts. I sortimentet finns även stilrena shorts med fickor för boll eller mobil - används med fördel som tennisshorts eller cityshorts. Kombinera underdelarna med våra tennisöverdelar för en stylish look på tenniscourten.